2015/08/16

Sommarlovets sista dag!

10 veckor av sommarledigt har precis rusat förbi. 10 veckor i mitt liv kom och gick i ett ögonblick. Det går så fort! Lillebror är snart 10 månader. Han är ingen liten bebis längre. Han är ett litet barn. Med stark vilja och världens charm.
Filippa är snart 2½ och en riktig liten vilde, hon hoppar och klättrar på allt. Och när hon får minsta chans så rymmer hon till lekplatsen.
Kornelia, den som sägs vara en exakt kopia av mig själv både till utseende och personlighet, ja hon börjar på en ny förskola nu i veckan. Med dom stora barnen.  Ibland känns det som att man har en 14 åring och inte en 4 åring. Underbara älskade ungar!

Men ja, tillbaks till verkligheten. Marcus har förvisso jobbat i 2 veckor redan. Men vi andra har njutit för fullt av det härliga vädret. Tagit härliga cykelturer, kvällsbadat, plockat blåbär, svamp, utforskat och allt annat som man ibland helt glömmer bort. Men som ger en enorm energi inför den mörkare period som också slagit till med kraft. Det går fort. Allt går fort.


Lära sig cykla utan stödhjul! Vingligt, men snart kan hon det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar